Voorwaarden

Over Wat Zal Ik Tekenen

Deze website wordt beheerd door Anke van den Burg. Zij opereert onder de handelsnaam FantaZie Natuur. Via deze website worden workshops en het spel 'Wat zal ik tekenen?' aangeboden.

Tot standkoming van de overeenkomst

In het bestelproces dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Druk op de "bestel spel" button

2. Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.

3. Ben je klaar met het toevoegen van producten, ga dan naar de winkelmand.

4. Je wordt doorgeleid naar het bestelformulier.

In het bestelproces dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Controleer jouw gegevens en de bestelling in het overzicht

2. Kies de betaalmethode (Ideal of vooraf via overschrijving bank)

3. Vul jouw gegevens in. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een ander adres te laten afleveren.

4. Als laatste ontvang je een bevestiging van jouw bestelling op het scherm. En je ontvangt een mail met de gegevens van jouw bestelling en betalingsgegevens.

Een overeenkomst komt tot stand nadat FantaZie Natuur het correct en volledig ingevulde bestelformulier heeft ontvangen en de "bevestiging van je bestelling" verschijnt. Op Fantazie Natuur rust geen enkele verantwoordelijkheid om deze op juistheid en volledigheid te controleren. FantaZie Natuur behoudt zich het recht een bestelling te weigeren dan wel aanvullingen te vragen. Omtrent de reden van weigering zijn wij niet verplicht uitleg te geven.

Levering

Zodra jouw betaling is ontvangen streven wij ernaar jouw bestelling binnen 48 uur te verzenden. Soms is er een langere levertijd. Indien dit aan de orde is wordt je hierover meteen geïnformeerd. Overschrijding van de leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding, of het recht de bestelling te annuleren. Het risico van verlies of beschadiging van de geleverde goederen gaat op jou over (na controle bij ontvangst) op het moment dat je de originele verpakking opent.

Als een afgeleverde bestelling bij opening defect/beschadigd blijkt te zijn dan verzoeken wij jou ons een email te sturen inclusief een digitale foto van het beschadigde product. Blijkt hieruit dat er met het verzenden iets is mis gegaan dan zullen wij jou kosteloos een nieuw exemplaar doen toekomen.

Indien een afgeleverde bestelling niet aan jouw wensen voldoet, heb je het recht te reclameren. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van het geleverde dan dient je binnen 14 dagen na ontvangst het artikel met de factuur te retourneren. Het artikel moet zich dan nog wel in de originele verpakking bevinden. Je hebt dan recht op een kosteloze teruggave van het betreffende artikel. 

Kosten van het retour zenden zijn voor jouw eigen rekening.

Vragen, klachten en opmerkingen

Mocht je die hebben na het lezen van onze voorwaarden, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met mij op.

FantaZie Natuur
Anke van den Burg
Willem de Zwijgerlaan 14
3116 HX Schiedam

T: 06 – 52 09 50 24

Email: [email protected]

KvK Rotterdam: 65949285
BTW-nr: NL001332082B50

Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Een exemplaar wordt je op aanvraag toegezonden.

>